Husk lige tandbørsten!

Crew Dragon 7 Endurance koblet til Rumstationen. “Konservesdåsen” til højre er et af de japanske ISS-moduler. Foto: NASA.

Tilbageturen er udsat på grund af dårligt vejr i landingsområdet, så Andreas Mogensen og resten af besætningen ombord på rumfartøjet Crew Dragon 7 Endurance er formentlig tilbage på Jorden tidligst mandag den 11. marts en gang i løbet af eftermiddagen. Det nøjagtige tidspunkt bliver annonceret senere på uge 10, og vi opdaterer på denne blog så snart, vi véd noget mere præcist.

NASA TV har foreløbig annonceret, at der søndag eftermiddag 16:55 dansk tid transmitteres overdragelsen af kommandoen på Den internationale Rumstation ISS fra Andreas Mogensen til den russiske kosmonaut Oleg Kononenko.

Frakoblingen fra ISS vil så formentlig ske tidligt mandag morgen, den 11. marts, med en efterfølgende landing i Atlanterhavet øst for Florida mandag eftermiddag. Hvis vejret ikke er godt i landingsområdet, eller hvis der opstår tekniske problemer, bliver landingen udsat; normalt omkring et døgn ad gangen.

God tur hjem!

(skrevet af Ole J. Knudsen)

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top