ESERO – Rummet i undervisningen

Er vi alene? Hvad er vægtløshed? Hvordan virker en raket? Det er nogle af de spørgsmål, man kan arbejde med i den meget store samling af gratis ressourcer om rummet, der findes på ESEROs hjemmeside esero.dk.

ESERO er et ressourcecenter, som producerer uddannelses- og undervisningsmaterialer om rummet til grundskolen og gymnasier. Sitet skal motivere elever og studerende til at få et nært kendskab til rummet som en ressource og et muligt karrierevalg i fremtiden. ESERO er drevet af ESA, og der er ESERO-afdelinger næsten alle af ESAs medlemslande. Det danske ESERO er forankret hos Naturvidenskabernes Hus i 2023-2025. I samme periode vil ESERO som noget nyt udvikle inspirationsmaterialer og arrangementer til dagtilbud og den generelle befolkning. Hjemmesiden vil også blive udbygget med præsentationer af rollemodeller, som kan inspirere unge til en uddannelse og karriere indenfor en rumrelateret branche.

Her kan du udforske ESERO’s undervisningsmaterialer.

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top