Andreas i liveevent om rummet og verdens vilde natur

Andreas Mogensen er ambassadør for WILD Nature Foundation, som har naturbevarelsesprojekter i Grønland og Colombia. I morgen kan Andreas i den kapacitet opleves live fra Den internationale rumstation, hvor han har opholdt sig siden august. Her vil han tale om sit engagement i WILD og sit arbejde som astronaut.

Det sker kl. 18.00, når han bliver ringet op af WILD under et stort arrangemnet i Arena Næstved.

Screenshot fra transmissionen. Andreas er iført en T-shirt fra WNF, og foran ham svæver den lille acrylkugle med forskellige eksempler på biodiversitet, som er beskrevet i et af vore tidligere opslag her på siden. (Foto: NASA)

Fra rummet får man et helt andet persapektiv på Jorden, hvor fin den er, og hvor vigtigt det er at passe på dens natur og vilde liv. Det og meget mere er på programmet, når Andreas kommer igennem fra rumstationen.

Det unikke event i samarbejde mellem WILD Naure Foundation og Andreas Mogensen byder ifølge arrangørerne blandt andet på en fantastisk visuel gennemgang af verdens vilde natur, truede dyrearter og meget mere, når naturfotograferne Helle og Uri Løvevild Golman fortæller om vigtigheden ved at bevare verdens urørte natur og taler med den danske astronaut.

Læs mere og find billetter til eventet her:

Skrevet og redigeret af Morten Garly Andersen. (Fotocollage: WILD, ESA, Rumrejsen2023)

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top