Biodiversitetskugle med til ISS

Wild Nature Foundation sender et bidrag med til rumstationen med Andreas Mogensens private baggage. Andreas har valgt at være ambassadør for fonden, og han medbringer dels en T-shirt med logo og fondens motto “What you love – you will protect”, og dels en særlig “biodiversitetskugle” med spændende indhold: En dansk honningbi, lidt chimpansehår og en fjer fra en sneugle fra ZOO, et stykke rød koral, et stykke trækul fra fyr, en sten fra Isua i Grønland – den ældste sten med de ældste livstegn, og et blad fra et truet australsk fyrretræ, fra Botanisk Have i København.

Tingene er indstøbt i en epoxyharpikskugle med 65 mm diameter, og de kommer med en tur i rummet for at skabe opmærksomhed omkring det arbejde med at beskytte truet natur, som blandt andet Wild Nature Foundations stiftere, naturfotograferne Helle og Uri Løvevild Golman udfører.

Andreas Mogensen bliver ambassadør for WILD Nature Foundation Stifterne af WILD Nature Foundation Helle & Uri Løvevild Golman

I anledning af World Rainforest Day den 22. juni skriver ESA udførligt om aftalen imellem WNF og Andreas Mogensen på facebook, på instagram, på Twitter og endnu et sted på Twitter her. Træk markøren (“musen”) hen over teksten for at aktivere linkene.

Andreas’ private initiativ knytter sig fint til en række af de officielle danske kulturting, som også medbringes på Rumrejsen, herunder blandt andre Karen Blixens fyldepen, en håndbold og en Rasmus Klump bamse. /OJK.

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top