Live-streaming om Huginn missionen og fremtidens rumrejser 

Hvad er der på programmet – og hvornår lander de første mennesker på Mars?

Den 18. september inviterer Astra i samabejde med DTU og Science Talenter i Sorø alle interesserede gymnasieelever og deres undervisere til 1,5 times program om den rummission danske astronaut Andreas Mogensen er på lige nu, men også om persepektiverne for fremtidens rumrejser.

Steen Eiler Jørgensen, der er fysiker og ekspert i raketter og rumfart ved Science Talenter, giver bl.a. en virtuel rundvisning på den internationale rumstationen.

Fysiker og postdoc ved DTU Space, Christina Toldbo, vil fortælle om de forsøg, Andreas skal lave, mens han er i rummet det næste halve år.

Og astrofysiker og chefkonsulent ved DTU Space, Michael Linden-Vørnle, vil fortælle om udsigterne til at kunne sende mennesker til Mars – og hvad det kræver.

Online streaming direkte ind i klasselokalet – nemt, gratis og ligetil
Hele programmet bliver streamet direkte til undervisningslokalet eller til din egen computerskærm, og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål til eksperterne.

Deadline for tilmelding er onsdag d. 13. sept. 2023. Efter deadline for tilmelding får du tilsendt mere info, bl.a. link til side med livestream og mulighed for at skrive spørgsmål under livestreamingen. Tilmelding sker via tilmeldingsblanket nederst på siden HER.

Pris: Gratis.

Støttet af Novo Nordisk Fonden og Den A.P. Møllerske Støttefond.

/Kirstine Laursen-Keldorff

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top