Experimentarium åbner Rumstation-udstilling

Sammen med 600 energiske skolebørn indviede Experimentarium torsdag 17. august udstillingen ‘Rumstationen – På mission med Andreas Mogensen’.

Om en uge den 25. august sendes Andreas efter planen ud til Den Internationale Rumstation, ISS.

I den anledning er en lang række formidlingsaktiviteter spredt ud over hele Danmark. Blandt andet Rumstation-udstillingen. Der er tre eksemplarer af udstillingen. Foruden den på Experimentarium i Hellerup er der også en på Danmarks Tekniske Museum i Helsingør (åbnet 10. august) og en på Science Museerne i Århus (åbnet 15. august).

Og de 600 elever havde en forrygende dag hos Experimentarium med rumeksperimenter, raketværksted, VR-rejse til ISS, Astronaut-is og meget mere.

Rumstationen er en del af projektet Rumrejsen2023, som gennem formidling omkring Andreas Mogensens Huginn-mission skal bidrage til at skærpe børns interesse for STEM-fagene. Og man kan sagtens nå at være med. Udstillingerne kører de kommende måneder alle tre steder, og rykker efterfølgende videre til andre museer og centre, som deltager i samarbejdet om udstillingen rundt omkring i landet.

Læs mere her hos Experimentarium
Og her hos Danmarks Tekniske Museum
Og hos Science Museerne i Århus
Foto: Experimentarium

(Skrevet og redigeret af Morten Garly Andersen)

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top