Andreas Mogensen træner i Texas

Andreas er i fuld gang med den sidste træning før rejsen til ISS

Andreas Mogensen træner til sin kommende rummission.

Andreas Mogensen er i øjeblikket i Houston Texas, hvor han er i fuld gang med sin omfattende træning, så han er helt klar, når han sendes ud til den internationale rumstation, ISS. Efter planen sendes han afsted til ISS den 17. august fra Kennedy Space Center i Florida.

Her er han pilot på det SpaceX Dragon rumfartøj, som skal bringe NASA’s SpaceX Crew-7 på fire personer ud til rumstationen.

”Jeg er i fuld gang med min træning til missionen nu, det minder lidt som at gå i skole,” sagde den danske astronaut, da han sidste måned var på et kort besøg i Danmark.

”Jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage og få rumstationen som mit hjem et halvt år. Der også en chance for, at jeg kan få en rumvandring uden på rumstationen, det har jeg trænet i lang tid, så det vil være en drøm, der går i opfyldelse, hvis det kan lade sig gøre”.

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top