Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Live fra rummet – RumSnak live optagelse med Andreas Mogensen

november 8, 2023 @16:00 - 18:00

Vær med når Andreas Mogensen ringer ned til Syddansk Universitet fra rumstationen. Her sidder astrofysiker Tina Ibsen og techformidler Anders Høeg Nissen der er værter på podcasten RumSnak klar til en snak om rumforskning og livet på rumstationen.

I denne udgave af RumSnak LIVE vil vi sætte fokus på meget af den spændende forskning der foregår 400 km over hovederne på os, i det vægtløse laboratorium, hvor Andreas Mogensen og de andre astronauter og kosmonauter har deres hverdag. Ud over Andreas Mogensen vil vi også tale med Kaare Mikkelsen fra Aarhus Universitet der står bag Sleep in Space forsøget som Andreas skal udføre, Thomas A.E. Andersen fra rumfartvirksomheden Danish Aerospace Company, der står bag en række af de forsøg som Andreas Mogensen skal udføre i rummet

Program:
15.30: Dørene åbner til Auditorium U45 på Syddansk Universitet i Odense
16:00: RumSnak LIVE går i gang
ca. 17.00: Pause med kaffe, te, sodavand (inkluderet i billetten)
18:00: Tak for i dag

Sted: Auditorium U45 på Syddansk Universitet, Odense – der vil væres guides fra letbanestationen SDU University. Så hvis du ikke er kendt på Syddansk Universitet, så find herhen.

Denne udgave af RumSnak LIVE er et samarbejde mellem podcasten RumSnak, Syddansk Universitet, Videnskab.dk og Naturvidenskabernes Hus. Eventen er støttet af Uddannelses- og Forskningsministeriet samt Novo Nordisk Fonden.

Pris: 95 kr

Køb billet her: https://billetto.dk/e/live-fra-rummet-rumsnak-live-optagelse-med-andreas-mogensen-billetter-882358

Detaljer

Dato:
november 8, 2023
Tidspunkt:
16:00 - 18:00

Sted

SDU, Odense
Campusvej 55
Odense, 5230
+ Google Maps

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top