(LEGO)-alien besøger Rumstationen

LEGOalien og Huginn-LEGO-astronaut

28. januar er LEGO-dag, og i den anledning havde Andreas Mogensen besøg ombord på Den internationale Rumstation ISS af en “ægte” alien, som blev modtaget af en af de Huginn-LEGO-astronauter, som Andreas medbringer i sin private bagage ombord.

Andreas skriver på sin facebookside:

I dag er det International Lego Dag, hvor vi fejrer den lille klods, der fanger fantasien hos mennesker i alle aldre. Fra den mindste figur til de største strukturer, så kan de stimulere kreativiteten og sprede glæde, uanset om du bygger alene eller sammen med venner.

Jeg har lavet en lille alien og medbragt en lille Huginn astronaut🧑‍🚀

(Skrevet og redigeret af Ole J. Knudsen)

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top