Glæd jer til SKILLS konkurrencerne

Andreas Mogensen iført T-shirt med euroskills-bomærke og banner i baggrunden. Screendump fra ESA-video.

Ved skills-konkurrencerne dyster unge håndværkere om at vise det bedste, de har lært. Fra 17. april til 20. april foregår DM i Skills i år i Roskilde, og der er mulighed for også at være med som tilskuere. Se bare her!

Til næste år er Danmark vært for EuroSkills. Det foregår i Herning fra 9.-13. september 2025, og der bliver fuldt drøn på med op mod 100.000 tilskuere.

Også i rumforskningen er der stærkt brug for dygtige håndværkere af alle slags, og derfor slår Andreas Mogensen også på tromme for arrangementerne i en video fra Den internationale Rumstation ISS. Han er iført en logo-T-shirt fra arrangementet, og i baggrunden hænger reklamebanneret for EuroSkills. Begge dele bringes med tilbage til Jorden, og de bliver overdraget arrangørerne ved en sammenkomst en gang i foråret, hvor også de fleste af de andre kulturting, som er med på rumturen bliver leveret tilbage med tak for lån.

(Skrevet af Ole J. Knudsen)

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top