Populære rumudstillinger får nye adresser

Den populære udstilling ’Rumrejsen – På Mission Med Andreas Mogensen’ har holdt flyttedag her i januar.  Udstillingen er organiseret i forbindelse med Andres’ rummission og beretter om livet ombord på rumstationen og om de videnskabelige eksperimenter, der udføres på under missionen.

Der er tre identiske udstillinger i cirkulation mellem forskellige museer og oplevelsesinstitutioner. Nu får to af dem ny adresse. En kommer til Kroppedal Museum ved Tåstrup på Sjælland. En anden flytter til Brorfelde Observatorium nær Holbæk. Her vil de blive en del af de permanente udstillinger de kommende år.

Tidligere har de to udstillinger stået i henholdsvis Danmarks Tekniske Museum i Helsingør og Steno Museet ved Aarhus Universitet.

Den tredje udstilling er hos Experimentarium i Hellerup.  Her bliver den indtil Andreas Mogensen er vendt hjem fra sin rummission. På længere sigt tænkes den flyttet til Jylland, så også det vestlige Danmark kan gå på opdagelse i Andreas Mogensens fascinerende rummission.

De tre udstillinger har haft masser af besøgende, lyder meldingen fra Danmarks Tekniske Museum, Steno Museet og Experimentarium. Nu ser de nye ‘værter’ frem til at kunne præsentere rummissionen.

Læs mere om udstillingen her

Skrevet og redigeret af Morten Garly Andersen. (Foto: Rumrejsen2023)

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top