Andreas’ rumrejse viser vej for kommende generationer

Af Maria Jarjis. Ambassadør for Rumrejsen2023. Science-Influencer og Ambassadør for European Space.

Min interesse for rummet og STEM er blevet større med tiden især som teknologien skrider frem, og vi fortsat opdager nye ting, som udvider vores forståelse af universet. Det er utroligt at tænke på de uendelige muligheder, der venter på os, ved hver ny opdagelse.

Andreas Mogensens mission oppe i rummet er afgørende for at bringe rumforskningen tættere på os mennesker her nede på jorden. Hans arbejde inspirerer og viser de næste generationer mulighederne inden for STEM-felterne og fremhæver betydningen af videnskabelig opdagelse og udforskning.

Som science-influencer og ambassadør for Rumrejsen 2023 gør jeg mit bedste for at udbrede kendskabet til Andreas’ arbejde som astronaut, hans mission og dens formål.

Jeg håber på at kunne bidrage til at inspirere flere til at forfølge en karriere inden for STEM, rumfartsvidenskab og teknologi.

Jeg formidler videnskab på sociale medier, hvor jeg kan dele det med et bredt publikum. Jeg elsker at dykke ned i spændende og videnskabelige emner og præsentere dem på en måde, der er let-tilgængelig og interessant for alle. Jeg stræber efter at skabe indhold, der vækker unges interesse.

Kontaktinfo: Maria Jarjis, email: Wtferdetbusiness@outlook.com

Find Maria Jarjis på Youtube

Rumstationen (Foto: NASA)

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top