Hugin-ambassadør på rumtur

Huginn-ambassadør Ole J. Knudsen gør klar til endnu en dag med foredrag.

Som alle de andre år, hvor der har været Naturvidenskabsfestival, er jeg for tiden på rundtur til en lang række skoler og gymnasier med foredrag. I år er det udelukkende om Huginn-missionen, og jeg har planlagt 11 foredrag i uge 40 og 5 på Bornholm i uge 41. Det er spændende at møde unge interesserede, og det er meget anstrengende samtidigt, men det er alt i alt en stor fornøjelse, i år især fordi jeg har fået æren af at være en af en snes ambassadører for Huginn-missionen. Det er oveni købet sket nogle gange allerede, at nogle af de små elever har spurgt, om det er mig, der er astronauten! Æd den, Andreas!

Der er mere om de andre ambassadører her.

(Skrevet af Ole J. Knudsen)

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top