Ny bog om danmarks mange rum-aktiviteter

Ambassadør for Rumrejsen 2023 udgiver bog om rummet.

Tina Ibsen, som udover ambassadørtitlen også er astrofysiker og formidler, har sammen med journalist Anders Høeg Nissen, udgivet en ny bog om dansk rumfart og rumforskning med titlen ‘Danmark i rummet – fra Tycho Brahe til Andreas Mogensen’.

Her behandles Danmarks rumhistorie, rumforskning, rumteknologi, rumforretning og fremtiden for dansk rumfart. I bogen fortæller Andreas Mogensen desuden om både sin første rummission til Den Internationale Rumstation ISS og om nogle af de spændende ting, der venter ham på hans anden mission, Huginn-missionen, her i 2023-24.

(Skrevet og redigeret af Morten Garly Andersen)

Læs mere om bogen, som er udgivet 8. august på forlaget Lindhardt og Ringhof

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top