Undervisningsmateriale klar til skoler

ESERO Danmark - logo

Nu er der nyt undervisningsmateriale klar fra ESERO i Danmark til alle undervisningstrin klar til brug for lærerne i tide til næste skoleår.

ESERO er den Europæiske Rumorganisation ESAs undervisningssektion for lærere i hele Europa. danmark har også en ESERO-organisation. Læs mere om ESERO her. Herunder finder du links til det nye materiale:

Fællestemaet er “Fremtidens Rumstation“. Her skal eleverne udvikle deres egne løsninger på, hvordan man kan bygge en afløser for Den Internationale Rumstation ISS, som snart skal pensioneres.

De skal arbejde med delemnerne Drivhus, Træningsmodul, Bad- og toiletfaciliteter, Sovemodul, Socialt modul og Teknisk modul, og de får hjælp blandt andet fra små videoer med Andreas Mogensen og fra forskellige danske virksomheder, som allerede nu arbejder i rumbranchen.

Materialet er udviklet af esero i samarbejde med Naturvidenskabernes Hus, Science Museerne og ASTRA, og har modtaget økonomisk støtte fra Novo Nordisk Fonden og Villum Fonden.

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top