Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Opdag Månen

februar 21 @17:00 - 19:00

Gratis

Månen – Jordens evige følgesvend, og vores nærmeste himmellegeme. Den har fascineret og inspireret mennesket siden tidernes morgen, og samtidigt den eneste anden verden som mennesket har besøgt indtil nu. Og, efter mange år er mennesket nu ved at vende tilbage.

Astrofotograf Jakob Arthur Andersen fortæller om hvordan vi kan opleve natten, hvordan vi kan observere månen og endda tage flotte billeder af denne fjerne verden, som alligevel er så tæt på.

Og Danmark markerer sig på verdensscenen, Andreas Mogensen er endnu engang ombord på rumstationen ISS, og derfor skal vi også se hvordan man tager billeder af ISS mens den passerer månen og solen!

Så kom med på opdagelse, lad dig inspirere, lær omkring de mange teknikker og hvordan man kan være sin egen opdagelsesrejsende af et himmellegeme, som er 384.000 km væk fra Jorden!

Arrangement i samarbejde mellem IDA Space og Dansk Selskab for Rumfartsforskning.

Tilmeld dig her.

For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil til IDA. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA’s online tjenester – du bliver ikke medlem af IDA.

Detaljer

Dato:
februar 21
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis

Sted

Ingeniørforeningen IDA
Kalvebod Brygge 31-33
København V, 1780 Danmark

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top