Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nyt fra rummet med Rumrejseambassadør Tina Ibsen

november 28, 2023 @19:00 - 22:00

Tina Ibsen, ambassadør for Rumrejsen

Nye teleskoper gør det muligt at undersøge det tidlige univers i større detaljer, og det rykker ved vores forståelse af, hvordan galakserne har udviklet sig. Andreas Mogensen er tilbage i rummet på mission til Den Internationale Rumstation, og nye missioner sendes hele tiden afsted. Med afsæt i sin nye bog Danmark i rummet (RUMSNAK, 2023) fortæller Tina Ibsen om en række af de missioner, der vil definere astrofysikken de næste år, de nyeste resultater fra observatorier verden over, og hvordan Danmark står i forhold til rumforskningen globalt.

Observatoriet er en science park, der formidler natur og naturvidenskab til nysgerrige gæster i alle aldre. Stedet ligger i et smukt, bakket overdrevslandskab ved Brorfelde syd for Holbæk og har oprindeligt været et astronomisk forskningscenter under Københavns Universitet. I dag er både naturen, mørket og bygningerne fredede, og dørene er åbne for alle, der har lyst til at kigge forbi.

Læs mere: https://www.fukbh.dk/program/natur-og-univers/nyt-fra-rummet

 

Detaljer

Dato:
november 28, 2023
Tidspunkt:
19:00 - 22:00

Sted

Observatoriet
Observator Gyldenkernes vej 5
Tølløse, 4340 Danmark
+ Google Maps

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top