Baggrund

Jeg arbejder som videnskabs-influencer & youtuber. Jeg har over 60.000 følgere på YouTube og over 20.000 følgere på TikTok og min målgruppe er primært 13-24 år. Jeg har ligeledes udgivet en populær bog igennem Politikens forlag og turnerer rundt i landet med mit videnskabs-show. Jeg har lavet videoer med bl.a. Uddannelses og Forskningsministeriet, DTU, ESA, TIVOLI, Eksperimentarium, Dansk Industri og Flyvevåbnet. Udover YouTube så er jeg meget aktiv på diverse andre sociale medier såsom Instagram, Facebook, og LinkedIn.

Hvorfor er rummet spændende?

Jeg synes, rummet er spændende af flere grunde. For det første er det enormt stort og uudforsket, hvilket åbner op for mange muligheder for opdagelser og ny viden. Derudover findes der også nogle af de mest ekstreme og fascinerende fænomener i universet såsom sorte huller og supernovaer. Udforskning af rummet kan også have stor betydning for menneskeheden eksempelvis ved at bidrage til udviklingen af ny teknologi og viden om vores egen planet og dens historie.

Hvad glæder du dig mest til i forbindelse med Andreas Mogensens næste mission?

Jeg ser frem til at følge med i, hvordan Andreas Mogensens næste mission vil bidrage til denne indsats, og hvordan hans erfaringer og observationer kan hjælpe os med at forbedre fremtidige rummissioner.

Hvorfor har du sagt ja til at være ambassadør for projektet?

Som ambassadør vil jeg gøre mit bedste på at udbrede kendskabet til projektet og dets formål, og jeg håber på at kunne bidrage til at inspirere flere til at forfølge en karriere inden for STEM, rumfartsvidenskab og teknologi. Jeg håber, jeg også kan være med til at styrke interessen for STEM blandt børn og unge og øge bevidstheden om betydningen af forskning og teknisk videnskab.

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top