Mød Andreas live fra rumstationen i dag

I dag, mandag 4. december i tidsrummet 13.00 til 14.00, er Andreas Mogensen live online i Danmark direkte fra Den internationale rumstation, ISS. Det sker med et arrangement på Experimentarium i forbindelse med Andreas’ rumrejse. Alle kan følge med online.

500 skolelever deltager i eventet, hvor der blandt andet vil blive stillet spørgsmål til den danske astronaut ude på rumstationen. Der er også en række andre aktiviteter for børn og unge på Experimentarium i forbindelse med begivenheden i dag.

Læs mere om eventet og find linket til gratis streaming her

Allerede fra kl. 12.30 er der ‘opvarmningsshow’ på experimentarium, hvor deltagerne blandt andet sender en hilsen til Andreas Mogensen. Experimentarium er vært for eventet, som finder sted i samarbejde med Esero i Danmark, DR samt Andreas Mogensens arbejdsgiver, den europæiske rumorganisation, ESA, som sikrer forbindelsen mellem rumstationen og Experimentarium.

Skrevet og redigeret af Morten Garly Andersen. (Illustration: Experimentarium)

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top