Erfalasorput avataarsuani

Grønlands flag på rumrejse. Her er et billede fra det europæiske Columbus-modul på rumstationen, hvor Andreas Mogensen umiddelbart efter sin opsendelse i august 2023 ophængte Rigsfælleskabets tre flag. Foto: ESA.

I den grønlandske avis Sermitsiaq nr. 30 i 2023 har journalist Kurt Kristensen en længere artikel om de frimærker, som postvæsenet i Grønland og på Færøerne udgiver den 11. august 2023 i anledning af Huginn-rumrejsen. I artiklen omtales desuden de to sten fra Grønland, som kommer med på rejsen.
(Skrevet af Ole J. Knudsen)

Klik på siden for at se den i stor størrelse.
Klik på siden for at se den i stor størrelse.

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top