Nu lancerer vi rumrejsen.dk

Til august rejser den danske astronaut Andreas Mogensen atter engang til den Internationale Rumstation, hvor han skal bo og arbejde i omkring seks måneder. Missionen, der har fået navnet Huginn, giver en unik mulighed for at sætte fokus på den forskning, der foregår på rumstationen, men også al den rumforskning og -udvikling, der foregår på de danske universiteter og i de danske rumvirksomheder.

Masser af aktiviteter og events

Projektet Rumrejsen er skabt af en række partnere, som sammen – og på mange forskellige måder – åbner muligheder for, at alle kan deltage i Andreas’ mission. Hele projektet skydes officielt i gang d. 22. maj, men partnerne har været i gang med at planlægge og udvikle de mange aktiviteter i mere end et år.

Vi har altså masser af spændende events, skolematerialer, udstillinger og meget mere klar til, at du kan være med i Andreas Mogensen mission i efteråret 2023 og foråret 2024. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om de mange projekter, og du kan holde dig opdateret om de events, der foregår rundt omkring i hele landet.

Denne hjemmeside bruger kun nødvendige cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies. 

Scroll to Top